Sukrin - Broodmix Chiabread
Dit heerlijke glutenvrije brood met Chia en hennepzaad, bevat 1,7 gram koolhydraten per snee! De ingrediënten van dit krachtige brood worden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat het gegarandeerd glutenvrij is. De mix bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Door deze samenstelling is de broodmix uitermate geschikt voor mensen die een koolhydraatarm of glutenvrij dieet volgen. Door de heerlijke smaak en textuur kun je dit brood voor zowel sandwiches als bij soep gebruiken.
Hoe maak ik het Chiabread?
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de inhoud van de zak in een grote kom met 300 ml water. Laat het mengsel ongeveer vijf minuten rusten, en vorm dan brood of broodjes met vochtige handen op een bakplaat bekleed met bakpapier (Gebruik geen bakvorm). Bak het hele brood ongeveer 60 min of de kleine broden 20 á 25 min af in de oven.
Hoe en hoelang kan ik het chiabread bewaren?
Het brood kunt u na bereiding invriezen of in de koelkast bewaren.
Inhoud:
In een verpakking Sukrin chiabread zit 250 gram Broodmix. Van deze broodmix kun je een brood bakken van ca. 500 gram.
Voedingswaarden chiabread bereid | 100 gr | per snee (50 gram) |
Kcal | 164 | 82 |
kJ | 681 | 340 |
Vetten (g) | 8,9 | 4,4 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 0,7 | 0,4 |
Koolhydraten (g) | 3,3 | 1,7 |
waarvan suikers (g) | 0,6 | 0,3 |
Vezels (g) | 18,5 | 9,3 |
Eiwitten (g) | 9,6 | 4,8 |
Zout (g) | 1,2 | 0,6 |
Ingrediënten:
Vezels (van suikerbiet; cichorei en erwten; resistent maïszetmeel), pitten en zaden (zonnebloempitten, sesamzaden, vlaszaden), erwteneiwit; smaakversterker (erythritol), chiazaden 4,8%, (Salvia hispanica), rijsmiddelen (natriumbicarbonaat, dinatriumfosfaat), mineraalzouten (natriumchloride, kaliumchloride).
Allergenen:
Bevat sesam