
- Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf €60 (NL)*
- Verzonden via PostNL
9,4 uit 5900+ @ Kiyoh reviews
Xanthaangom is een gom die veel gebruikt wordt als verdikkingsmiddel in voedsel om een hogere viscositeit te krijgen. Naast het gebruik als verdikkingsmiddel wordt het ook gebruikt als stabilisator, emulgator en als vervanger van gluten. Xanthaangom kan al bij een kleine hoeveelheid (ongeveer 1%) een grote verhoging van de viscositeit van een vloeistof veroorzaken. Zowel in koude als warme vloeistoffen.
Inhoud:
Er is keuze uit een klein potje van 50 gram of een voordeelverpakking van 130 gram en bespaar 18% op de totaalprijs.
Voedingswaarde | 100 gr |
Kcal | 0 |
kJ | 0 |
Vetten (g) | 0 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 0 |
waarvan suikers (g) | 0 |
waarvan polyolen (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 0 |
Zout (g) | 0 |
Ingrediënten:
100% xanthaangom*
van biologische oorsprong.