Sluiten

Categorieën

Filters

    Just Taste - Bio Mungbean Edamame Pasta (250 gr)

    Productomschrijving

    Just Taste - Bio Mungbean Edamame Pasta (250 gr)

    Deze speciale koolhydraatverlaagde spaghetti van Just Taste is gemaakt van 95% edamame bonen en 5% mungbonen. De edamame bonen ken je misschien van het Aziatisch restaurant, waar het vaak wordt geserveerd als bijgerecht met zout of kruiden. Mungbonen zijn een andere populaire boon uit Azië, deze bonen hebben een smaak die vergelijkbaar is met aardappel.

    De spaghetti van Just Taste heeft na het koken een licht nootachtige smaak, kleeft niet aan elkaar en geeft je een echt vol gevoel. De groene kleur blijft na het koken en geeft je gerecht een prachtige uitstraling. De spaghetti bevat 10,4 gram koolhydraten per 100 gram en maar liefst 26,5 gram vezels en 40,8 gram eiwit.

    Inhoud:
    Een verpakking bevat 250 gram edamame mungbean pasta ofwel 4 porties á 62,5 gram.

    Voedingswaarden Mungbean pasta

    100 gr

    per portie (62,5 gram)

    Kcal

    325

    203

    kJ

    1360850

    Vetten (g)

    7,5

    4,7

    waarvan verzadigde vetten (g)

    1,3

    0,8

    Koolhydraten (g)

    10,4

    6,5

    waarvan suikers (g)

    8,7

    5,4

    Vezels (g)

    26,516,6

    Eiwitten (g)

    40,8

    25,5

    Zout (g)

    0,01

    < 0,01

    Bereidingswijze:
    Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Voeg als het water kookt de spaghetti toe aan de pan en kook za in ca. 5 minuten beetgaar.

    Alternatief voor pasta met sojabonen en mungbonen.
    Ingrediënten
    : 95% groene soja bonen*, 5% mungbonen.

    *van biologische oorsprong, geproduceerd in China.

    Reviews

    0 / 5op basis van 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    - Bio Mungbean Edamame Pasta (250 gr)
    € 3,99
    - Bio Mungbean Edamame Pasta (250 gr)
    Niet op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »