Adam's - Pizza á la Adamo (150 gr)
Adam's heeft hun beroemde mix voor pizzabodem met een verbeterd recept opnieuw uitgebracht. De Pizza mix is nu glutenvrij en heeft meer smaak en dat met minder koolhydraten! Met deze mix kun je snel en niet al te ingewikkeld zelf een heerlijke pizza maken. Even in de oven en klaar is je zelfgemaakte pizza! Je kunt de pizza zelf beleggen met je favoriete koolhydraatarme toppings. Ook leuk om met een vriend/vriendin te maken!
Per 100 gr bereide pizza krijg je maar 0,7 gr koolhydraten binnen. Met deze verpakking kun je een flinke pizza maken van ongeveer 300 gram. Dat is slechts 2,1 gram koolhydraten per pizza, geweldig toch?
Inhoud:
In een verpakking zit 150 gram meel. Van deze pizza mix maak je een flinke pizzabodem van 300 gram! Per 28-8-22 nieuwe receptuur, nog lekkerder!
Voedingswaarden Pizza á la Adamo bereid | 100 gr | per pizza (300 gram) |
Kcal | 187 | 561 |
kJ | 783 | 2349 |
Vetten (g) | 5,4 | 16,2 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 0,9 | 2,7 |
Koolhydraten (g) | 0,7 | 2,1 |
waarvan suikers (g) | 0,3 | 0,9 |
Vezels (g) | 14 | 42 |
Eiwitten (g) | 27 | 81 |
Zout (g) | 0,9 | 2,7 |
Bereidingswijze:
Meng in een grote kom of op een schone ondergrond 200 ml water met de pizza mix. Kneed dit met de handen dit 2 minuten met de hand en leg het deeg gelijkmatig en dun op een bakplaat (met bakpapier). Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Bak de pizza 8-10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de pizza uit de oven, draai om en Bekleed de pizza met je favoriete toppings en bak dan nog eens 7-10 minuten in de voorverwarmde oven.
Ingrediënten:
zonnebloemeiwit, lijnzaadmeel, wei-eiwitconcentraat, poeder van kippen ei, pompoenpittenmeel, bamboevezel, rijsmiddel (natriumcarbonaat), kristalzout, zuurteregelaar (ascorbinezuur (vitamine C)).
*deels ontoliede ingrediënten
Allergenen:
Bevat melk en ei. Kan sporen bevatten van sesamzaad en amandelen.